lauantai 30. joulukuuta 2017

Andante festivo

Tänään julkaistiin Sukka-Finlandian kolmannen etapin sukkaohje. Tällä kertaa päästään nautiskelemaan kirjoneuleesta, kuvioneuleesta ja helmistä samassa neuleessa. Monen eri elementin yhdistäminen on näissä sukissa mielestäni onnistunut erinomaisesti, kokonaisuus on kaunis ja tasapainoinen.


Sukkien suunnittelija Anna Mäkilä oli minulle näitten kisojen suurin yllättäjä. En ollut hänestä suunnittelijana nimittäin kuullut koskaan aikaisemmin enkä tiennyt yhtään mitä odottaa. Seuraavalla kerralla odotukset onkin sitten jo korkealla, näistä sukista tuli nimittäin yhdet tämän kisan suosikeistani.


Suosikit niistä tuli myös 8-vuotiaalle tyttärelleni, joka iski niihin silmänsä heti mallikuvan nähtyään; siksipä lupauduin testineulomaan sukat lasten koossa. Lasten koko ei ole kisavaatimukset täyttävä, eli näillä ei olisi voinut osallistua kilpailuun, mutta kiva että Anna oli siitä huolimatta sisällyttänyt ohjeeseen myös tämän koon.


Andante Festivo on muuten näiden sukkien lisäksi Jean Sibeliuksen säveltämä orkesteriteos. Näiden sukkien ja tämän musiikin myötä toivottelen kaikille lukijoille oikein hyvää uuden vuoden juhlintaa huomenna!

5 kommenttia:

  1. Kauniit sukat! Nämä nousivat minunkin suosikeikseni tähän mennessä julkaistuista malleista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Kiva kun tulee uusiakin suunnittelijoita tietoisuuteen.

      Poista
  2. Tää on kyllä tosi kaunis malli. :)

    VastaaPoista
  3. Tää sun väritys oli näistä ehdottomasti paras. Tosi nätit!

    VastaaPoista